Gemeenten enthousiast over STAY & GO

"We zijn erbij!". Dat is het duidelijke signaal dat zowel bezoekers als exposanten in de afgelopen weken hebben laten horen met betrekking tot de nieuwe, veilige "STAY & GO" editie van Vakbeurs Openbare Ruimte. Heel veel gemeenten hebben zich reeds geregistreerd voor bezoek.

Eindelijk weer face-to-face
Sinds 8 september kunnen bezoekers zich weer registreren voor de beurs. Dat gebeurt met veel enthousiasme: binnen de eerste 48 uur lieten ruim 500 professionals al weten dat ze langskomen. Bovendien is de beursvloer al nagenoeg uitverkocht voor exposanten.

Om de beursvloer '1,5 meter proof' te maken, is 'STAY & GO' dit jaar in het leven geroepen. STAY & GO kenmerkt zich door de "stay safe" en "go easy" zones, eenrichtingspaden, hygiënemaatregelen en een aangepast toegangsbeleid dat zich beperkt tot overheden, stedebouwkundigen, planologen, landschapsarchitecten, ontwerpers en andere afnemers. Dit nieuwe beursconcept biedt bezoekers de perfecte plek om op een onverminderd persoonlijke en veilige manier in contact te komen met de markt.

Gemeenten
Deze gemeenten hebben hun bezoek aan de beurs al gepland, ga voor een actueel overzicht naar deze pagina.


  • Stay Safe & Go Easy

    Weer veilig naar een fysieke vakbeurs!

  • Stay Safe & Go Easy

    Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

x

NIEUW: wat is STAY & GO?