Tvilight

Tvilight is een Nederlands technologiebedrijf en marktleider op het gebied van intelligente oplossingen voor openbare verlichting. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van sensoren, draadloze controllers en management software. Hierdoor brengt Tvilight openbare verlichting naar een geheel nieuw niveau: licht waar en wanneer mensen hier behoefte aan hebben.

Door het fijnmazige karakter van het netwerk van verlichtingspunten, vormt de infrastructuur voor openbare verlichting een ideale springplank voor het introduceren van een breed scala aan Smart City-toepassingen. Door haar sensorexpertise is Tvilight als geen ander in staat om gegevens over verkeer, milieu en omgeving te verzamelen en deze beschikbaar te maken voor verwerking tot relevante, actiegerichte informatie. Door bedrijfsbrede toepassing van open standaarden creëert Tvilight een flexibele, toekomstbestendige architectuur, voor efficiëntere en meer duurzame steden.

Tvilight heeft in meer dan 10 landen wereldwijd meer dan 100 projecten gerealiseerd. Tot de grootste Nederlandse klanten van Tvilight behoren de Gemeente Helmond, Assen, Texel en de NS.

  • Stay Safe & Go Easy

    Weer veilig naar een fysieke vakbeurs!

  • Stay Safe & Go Easy

    Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

x

NIEUW: wat is STAY & GO?